Its all about U!!

U..
One day, if u read this blog..
I'm really sure that U know..
Its all about U..
U teach me everything about LIFE..
Thanks U..

U xmarah bile I xingat jalan nak balik..
U cakap I kene yakin dengan pilihan jalan I..
U cakap I kene relaks then buat pilihan dengan tenang..
U cakap I kene bayangkan yang U xde kat sebelah I..
Kalau tak, sampai bile I kene bergantung harap kat U..
Bile U tgk i pressure nak cari jalan balik..
U gelak je..
Hei! U taw x yang U sgt berbeze dgn Dia!
Dulu I kene marah bile tak ingat jalan taw..
Tp memang salah I sebab susah sgt nak igt jalan..
I yang gedik..Hik2

Tapi kan U..
Bile U cakap..
Hidup kite same macam kite nak cari jalan balik..
Kite tak taw jalan yang kite pilih tu betul ke tak..
Kite kene yakin dengan jalan yang kite pilih..
Sama ade jalan yang kite pilih betul ke tidak..
Kite sendiri tak tahu..
Kite kene ambik risiko dengan jalan yang kite pilih..
Sama mcm kehidupan kite kan..
Then I terpikir..
Betul ape yang U cakapkan..
Thanks again U..
I doakan U jumpe someone yang betul2 serasi dengan U..
I xboleh nak quote kate2 U kat fb..
Nanti org salah faham..Haha..
So I citer kat sini je ok?

1 Response to "Its all about U!!"

  1. zubir@zek says:
    January 15, 2012 at 7:28 AM

    terbaik...hehe

Post a Comment