Percutian tak dirancanG...

dok xde kije camni tbe2 teringat mase g genting ri2 ngn nani,pysang n dina…memg mengASYIKkan…kalo tyme ad pblm g sane memg ilang jap pblm 2 terbang kat sane…ak pk kan ak nih xsanggup nak tempuh sumer cabaran2 yg ader kat c2..tp hakikatnyer…

wah~
Memang MASYUK beb…bile dri terase berade kat awang2an..memg kecut perot~ time 2 la nak mengucap byk2…takot2 kang mati time 2…nauzubillah..xsempat nak bertaubat…huhuhu…rase cam nak gugur jantung..mcm ad acid dlm perot tyme 2…cuak nak mampos...cume pnat time brator jek..




mase nak nek spiderman 2…memg ak nak gelak pn ader..ad la salah sorg dr membe nih bce bismillahirrahmanirrahim byk kali~Ak bile dgr time 2 senyum….tp ble pk balek..ak pn mengucap byk..yela..takowt pnye pasal..sempat lae mtk map kat kwn2…hahahahaha…

extremely best~.........


tp memg xdpt dilupekan ble nek yg tinggi 2..shout shoot ke ap ntah namenye…yg atas ni r..adeh..bile sampai atas skali..nampak dunie..igt pojie soh ak jerit name die kat atas…jerit dlm ati la..ak rase cam lae tinggi dr klcc~

Bile die turun…wahaaaaaa~ terangkat sume xcecah kusi beb…huhu…nani b4 nek siap berazam xmo jerit..last2 kat atas..die jerit2 siap ader tone lae…hahahahaha…memg best~ bile balik umah…nak tdo cam terngiang2 ak terkapai2 kat atas …huk2…
Thanks again 2 faezah,nani n dina…sbb same2 menjayekan percutian yg xterancang~

2 Response to "Percutian tak dirancanG..."

  1. hana husin says:
    May 20, 2010 at 9:31 PM

    wah bestnye..i'm looking forward to go there too.huhu tp ntah bile akn smpai..

  2. gadis_merahjambu says:
    May 21, 2010 at 4:25 PM

    aish..mesti akan sampai punyer~
    dlu ak pn ckp cam2..tp akhirnye sampai gak~
    wink2~

Post a Comment